law

law

حق طلاق ؛ نوعی دلگرمی برای زن است؟

زمانی که به زن حق طلاق داده شود، او احساس غرور کرده و خود را هم‎سطح شوهرش به عنوان یک شریک می‎پندارد.حق طلاق زن

گاهی پاسخ به برخی سوالات یا شنیدن یک واژه، درگیری ذهنی یا شاید هم ناراحتی ایجاد می‎کند که جای کمی تامل دارد!

پاسخ به چراهای مهم در زندگی همیشه سخت بوده و از قدیم گفته‎اند حقیقت تلخ است. از طرفی شاید خیلی خوشایند نباشد در آغاز یک رابطه سخن از حق طلاق آورده شود. شاید هم جنگ اول به از صلح آخر است و بهتر است از همان اول به فکر روزهای بعد هم بود.

اما متاسفانه یا شاید هم خوشبختانه در سال‌های اخیر موضوع دریافت حق طلاق به مد جدیدی در میان خانواده‎ها و برخی دختران جوان تبدیل شده است.

حق طلاق زن

زن و حق طلاق

زمانی که به زن حق طلاق داده شود، او احساس غرور کرده و خود را هم‎سطح شوهرش به عنوان یک شریک می‎پندارد.

اما در کنار همه این دلایل شاید دلیل اصلی خواستن حق طلاق برای زن ایجاد اعتمادبه‎نفس و یا شاید هم نوعی دلگرمی و اطمینان برای آینده‌ای مبهم رابطه‎اش باشد که اگر خدانکرده زمانی در سختی رابطه و روزهای تلخش قرار گرفت و در حقش بی‎عدالتی شد، بتواند از این حق استفاده کند.

اما من معتقدم این مرد است که می‎تواند این معضل را حل کرده و اگر حس اطمینان و آرامش را در زن ایجاد کند و به نوعی تکیه‎گاه او باشد، هیچ زنی به گرفتن این حق حتی فکر هم نخواهد کرد.

به گزارش مجله دلتا، متاسفانه  شاید این خلا ها باعث شده دختران و زنان ما حس نگرانی و بی‎اعتمادی نسبت به  آینده رابطه‎شان را با این حق پر کنند.

حق طلاق زن

حق طلاق از منظر قانون:

بر اساس قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران، حق طلاق به مرد داده شده و طبق این قانون مرد هر زمان بخواهد،”حتی در صورت مخالفت زن” می‎تواند زن خود را طلاق دهد اما زن برای گرفتن طلاق بدون رضایت شوهر، باید یکی از شروط 12 گانه قانون مدنی را داشته باشد.

بعد از دادن این وکالت زن یا هر شخص دیگری که وکالت در طلاق به او داده شده است، اختیار خواهد داشت در کوتاه‎ترین زمان و با شرایطی که در وکالت‎نامه آمده است، بدون حضور شوهر برای طلاق اقدام کند.

پرواضح است که داشتن حق طلاق امتیازی برای او محسوب خواهد شد.


همچنین بخوانید:

زندان برای مهریه برداشته شد؟ 

پدر ضامن پرداخت مهریه پسر است؟ 

در چه مواردی می توان از کار کردن زن جلوگیری کرد؟ 

نحوه دریافت خسارت ناشی از تصادفات رانندگی 

مهریه فقط سکه طلا نیست! 

پارک ممنوع ، مراقب نصب این تابلوها باشید!

طبق قانون نصب تابلوی «پارک = پنچری»  روی در پارکینگ جرم است و قانون برای آن مجازات حبس در نظر گرفته است.

این روزها پیدا کردن جای پارک در شهری مثل تهران به یک معضل بزرگ تبدیل شده است.

هر روز صبح هزاران خودروی شخصی وارد خیابان‎های شهر می‌شوند و بعد از رسیدن به مقصد به دنبال جایی برای پارک می‌گردند.

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که برای چند لحظه جایی کار داشته باشید و مجبور به پارک کردن خودرو شخصی کنار ساختمانی باشید که با تابلوی «پارک = پنچری» مواجه می‌شوید یا حتی شما هم برای رهایی از شر خودروهای مزاحم جلوی در منزل خود اقدام به نصب این تابلو کرده‎اید.

آیا تاکنون از خود پرسیده‌اید که نصب این گونه تابلو‌ها جلوی در منازل و خیابان‎ها قانونی است یا خیر؟

پارک ممنوع

آیا نصب تابلوی «پارک = پنچری» جرم است؟

 به گزارش مجله دلتا،حتماً تاکنون یک بار با تابلوی «پارک = پنچری» مواجه شده‌اید  یا قصد داشته‎اید آن را جلوی در منزل خود نصب کنید.

باید بدانید طبق ماده 669 قانون مجازات اسلامی؛ «هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید کند، اعم از این‎که انجام دادن کار یا ترک عملی را درخواست کند، به مجازات شلاق تا 74 ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین، طبق ماده 24 قانون مدنی هیچ‎کس نمی‎تواند کوچه و خیابان‌هایی که بن‎بست یا مسدود نیست را تحت تملک قرار دهد؛ بنابراین نصب هرگونه تابلوی پارک ممنوع، یا تهدید به پنچری خودروها در کوچه و خیابان‎های شهر، جرم محسوب می‎شود و می‎توان از متخلفان در دادسرا شکایت کرد.

 تابلوی پارک ممنوع فقط باید روی دَرِ پارکینگ نصب شود و اگر جای دیگری از دیوار قرار گیرد که مانع پارک خودرو سایرین شود؛ ماموران شهرداری یا نهادهای مربوط می‎توانند با  متخلف برخورد کنند.

پارک ممنوع

با خودرو های مزاحم جلوی منزل چه کنیم؟

در صورت توقف هر نوع خودرو جلوی در پارکینگ شما، می‎توانید با شماره 110تماس بگیرید و پلیس را در جریان بگذارید.

بر اساس قانون پارک کردن خودرو مقابل دَرِ منازل شهروندان، مصداق توقف در محل ممنوع بوده و تخلف محسوب می‌شود و جریمه هم دارد.

همچنین بخوانید:

حقوق و مستمری بیمه شده بعد از فوت چه می‌ شود؟ 

نحوه دریافت خسارت ناشی از تصادفات رانندگی 

با شرکت های تجاری آشنا شوید 

برند ؛ نام انحصاری شما در تجارت 

چه کسانی می توانند از دولت بیمه بیکاری بگیرند؟ 

همسرتان را با این کارها دلسرد نکنید!

گاهی در زندگی مشترک زوج ها از یکدیگر  دلسرد می شوند. باید با شناخت عواملی که موجب دلسردی همسرتان می شود؛ در برطرف کردن آن ها اقدام کنید.همسرم

سردی و یک فاصله پر نشدنی، از اتفاقات به ظاهر ساده جان می‎گیرد. همین چیزهایی که گاهی به دلیل صمیمیت و گاهی به دلیل حق به جانب بودن ، آن‎ها را نادیده می‎گیرید. همین چیزهای ساده‎ای که برای مردها یک دنیا اهمیت دارد و می‎تواند نظرشان را نسبت به شریک زندگی شان تغییر دهد.

بسیاری از زوج‌ها به‎رغم احساسی که نسبت به هم دارند، به روش‌هایی متفاوت باعث دلسردی همسرشان می‌شوند.

گاهی به یکدیگر احترام نمی‌گذارند، گاهی احساسات همدیگر را در نظر نمی‌گیرند، گاهی قدرت‌طلبی می‌کنند و گاهی تحقیر و سرزنش و ای کاش بدانند این رفتارهای به ظاهر کوچک و گذرا چه تاثیرات مخربی بر رابطه‎شان دارد.

توجه به همین نکته‎های ساده و کوچک بسیاری از زندگی‌ها را از هم پاشیدگی نجات می‌دهد.

همسرم

مراقب این کارها باشید:

به خودتان اهمیت نمی‎دهید

کمبود اعتماد به نفس دارید یا خود را دست کم می‌گیرید

زیاد به ظاهرتان اهمیت می‌دهید و همیشه نگران ظاهرتان هستید

ضعیف هستید؛ زنان وابسته و دست و پا چلفتی

طرح دعوا در اتاق خواب با همسر

حل نکردن اختلافات در زمان مناسب

عدم رضایت از رابطه با همسرم

گفت‎وگو و صحبت نکردن با یکدیگر

بیان بیش از اندازه ناراحتی یا همان غر زدن

انتظارات بی‎مورد و غیر منطقی

مزاحمت برای ریاست مرد برخانواده

 گذشت در مواقع مناسب

ترک بیش از اندازه همسر و ایجاد حس تنهایی

ابراز علاقه نمی‌کنید، چون خودش می‌داند

به وقتش اعتراض یا انتقاد کنید

همسرم

حتماً به این نکات به دقت توجه کنید:

هیچ رابطه  بدِ زناشویی با به دنیا آمدن فرزند خوب نمی‎شود.

 هیچ رابطه بدِ زناشویی با چاق و لاغر شدن خوب نمی‎شود.

هیچ رابطه  بدِ زناشویی با قطع روابط با خانواده همسر خوب نمی‎شود.

هیچ رابطه  بدِ زناشویی به صرف گذر زمان و افزایش سن زن و شوهر خوب نمی‎شود.

باید بدانید:

زمانی که زوج‎ها سعی دارند در طرف مقابل احساس رضایت و خوشحالی ایجاد کنند، بخش اعظم مشکلات به سادگی برطرف می‌شود؛ به همین راحتی.

سعی کنید برای ایجاد عشق و پایداری در زندگی مشترک‎تان از هیچ تلاشی دریغ نکنید و مطمئن باشید با ایجاد کمی تغییر در رفتارتان می‌توانید زندگی را برای خود و همسرتان زیبا کنید.

همچنین بخوانید:

صندلی ایمنی کودک ؛ فرشته‌ نجات اختصاصی 

 مشاغل قدیمی از بین رفته ؛ از چینی ‌بند‌زن تا داد زن حرفه‌ای 

با این عادت‌ها دچار پیری زودرس خواهید شد! 

7 روش ارزان برای خوشبو کردن حمام 

11 روش برای جلوگیری از داغ شدن گوشی تلفن همراه 

فسخ به شرط قانون!

فسخ قرارداد یعنی پایان دادن به قرارداد توسط یکی از طرفین قرارداد یا شخص دیگری که در قانون خیارات نام‎گذاری شده است.فسخ

شاید در بسیاری از کارها یا قراردادهای‎تان بارها واژه فسخ به گوش‎تان خورده باشد، اما آیا با خیار فسخ یا همان حق فسخ هم آشنایی دارید؟

قانون در هر نوع قراردادی برای دو طرف آن قرارداد حق وحقوقی را در نظر گرفته است که از مهم‎ترین آنها حق فسخ یا به اصطلاح حقوقی خیارات است.

فسخ قرارداد یکی از عواملی است که باعث لغو  تعهدات طرف‎های معامله می‌شود. با استفاده از خیارات در قانون می‎توان قرارداد را از درجه اعتبار ساقط کرد.

فسخ قرارداد یعنی پایان دادن به قرارداد توسط یکی از دو طرف معامله یا شخص دیگری که در قانون خیارات نام‎گذاری به آن اشاره شده است.

فسخ

آنچه باید درباره خیارات بدانیم:

خیار در قانون انواع مختلفی دارد که با توجه به نوع قرارداد یا شرایطی که برای فسخ آن قرارداد پیش می‌آید، متفاوت است.

 به گزارش مجل

ه دلتا، ممکن است بعضی خیارات در قرارداد ذکر شود و مورد توافق معامله قرار گیرد و گاهی بعضی از خیارات وجود دارد که بدون این‎که در قرارداد ذکر شود، قانون برای طرفین حق فسخ را لحاظ کرده است.

انواع خیارات:

برخی از مهم‎ترین خیارات که در قراردادها کاربرد دارند، به شرح زیر است:

1) خیار شرط:

 یا همان شرط کردن اختیار فسخ معامله، گاهی دو طرف معامله اختیار فسخ را برای هر دو یا یکی از آن‎ها در قراردادشان ذکر می‎کنند. برای مثال، ممکن است در قرارداد شرط شود خریدار برای مدت یک ماه حق فسخ داشته باشد. نکته مهم این است که در این نوع فسخ حتماً باید مدتی که خریدار حق فسخ دارد، مشخص شود.

2) خیار تاخیر ثمن (قیمت):

این خیار زمانی مطرح می‌شود که مثلاً ماشینی فروخته می‌شود و 3 روز از تاریخ قرارداد گذشته باشد و خریدار و فروشنده هیچ کدام پول و ماشین را به یکدیگر تحویل ندهند؛ در این صورت فروشنده حق فسخ معامله را دارد.

3)خیار غبن:

در اکثر مواقع دو طرف معامله از قیمت واقعی کالایی که معامله می‎کنند، آگاه نیستند؛ در این صورت ممکن است یکی ارزان بفروشد یا دیگری گران‎تر از قیمت بخرد. در این صورت می‎توان از خیار غبن در این معامله استفاده کرد.

4) خیار تدلیس:

تدلیس یعنی انجام دادن ترفندهایی که باعث فریب دیگری شود. شاید بتوان گفت تدلیس مصداق ضرب المثل  معروف طوطی را رنگ کردن و به جای قناری فروختن باشد. اگر فروشنده خریدار را فریب دهد، خریدار می‌تواند معامله را به هم بزند و حق فسخ خواهد داشت.

5) خیار تخلف از شرط:

گاهی در معامله شرطی آورده می‌شود که اگر یکی از طرفین از این شرط تخلف و تخطی کند، طرف دیگر حق فسخ معامله را خواهد داشت.

همچنین بخوانید:

نحوه دریافت خسارت ناشی از تصادفات رانندگی 

با شرکت های تجاری آشنا شوید 

مستاجران بخوانند، صاحبخانه ها بدانند! 

اگر دسته چک خود را گم کردیم، چه کنیم؟ 

برند ؛ نام انحصاری شما در تجارت 

آنچه باید درباره دفینه بدانید!

دفینه‌های کشف‌ شده باارزش در طول تاریخ، معمولاً معروف به اشیای زیرخاکی هستند.گنج

در زمان قدیم افراد سکه‎ها و اشیای با ارزش خود را در زیر زمین برای جلوگیری از سرقت پنهان می‌کردند، در بعضی مواقع مرگ این افراد یا فراموش کردن محل دفن آن بر اثر تغییرات جغرافیایی باعث می‌شد که دفینه‎ها در همان زیر خاک باقی بمانند.

باستان شناسان به مجموع سکه ها و اشیای با ارزش که در قدیم زیر زمین دفن شده باشند، دفینه  و در اصطلاح عام به آن گنج می‌گویند.

به عبارت دیگر به اشیاء قیمتی و ارزشمندی مانند طلا و نقره که به منظور محافظت از بلایای طبیعی، جنگ‌ها و دزدان و راهزنان، در جاهایی مانند زیر خاک، داخل دیوارها،در پای درختان، چاه‌ها و قنات‌ها مدفون شده است دفینه یا گنج می‌گویند.

گنج

این گنجینه‌ها ممکن است بعد از زمانی طولانی توسط جویندگان طلا، باستان‌شناسان، یا افراد معمولی به طور اتفاقی پیدا شوند که در اکثر موارد  ارزش مالی بسیار زیادی دارند و در صورت نداشتن قیمت، از نظر  تاریخی بسیار باارزش هستند.

دفینه‌های کشف‌ شده‎ی نفیس و ارزشمند توسط جویندگان گنج یا انسان‎ها در طول تاریخ، معمولاً معروف به اشیای زیرخاکی هستند. خیلی از  افراد با کنجکاوی درجست‎وجوی این زیر خاکی‌ها، مکان‎های مختلف را می‎گردند. گاهی هم این زیرخاکی‎ها بر حسب اتفاق یا تصادفی پیدا می‎شوند.

گنج

دفینه در قانون:

طبق قانون و برای جلوگیری از اتلاف زیر خاکی‎های با ارزش و تاریخی و جلوگیری از خروج آن‎ها از کشور، هرگونه حفاری، خرید و فروش، تخریب، دستکاری و نقل و انتقال میراث فرهنگی و آثار باستانی، به موجب مواد قانون مجازات اسلامی، جرم است و پیگرد کیفری دارد.

به گزارش مجله دلتا، طبق قانون، دفینه‌ای که مالک آن معلوم نباشد از آنِ کسی است که آن را پیداکرده است‌ و اگر کسی در ملک دیگری دفینه‌ای را پیدا کند، باید به مالک آن اطلاع دهد و اگر مالک زمین مدعی مالکیت آن شد، با اثبات این امر به او تعلق خواهد گرفت.

همچنین بخوانید:

شهادت دروغ در دادگاه ؛ مجازات آن را بدانید 

هنگام تنظیم سند رسمی ملک به این موارد توجه کنید 

چه کسانی می توانند از دولت بیمه بیکاری بگیرند؟ 

سرقت فقط برداشتن مال دیگران به طور پنهانی نیست! 

برای گرفتن مهریه چه مراحل قانونی باید طی شود؟